Wettelijke Kennisgeving

ONZE GEGEVENS


De website www.onderdelen-kawasaki.nl maakt deel uit van het Microfiches.net-concern, dat is gepubliceerd door Coxa Ltd, een in het Verenigd Koninkrijk geregistreerde onderneming onder nummer 08018614, waarvan de statutaire zetel is gevestigd in Office 10, 10-12 Baches Street, Londen, N1 6DL, Verenigd Koninkrijk, en waarvan het btw-nummer GB 17198019 is.

De directeur is Jianhong Zhong.

Om contact met ons op te nemen kunt u gebruik maken van het contactformulier zodat u naar de juiste service kunt worden geleid.

www.onderdelen-kawasaki.nl wordt gehost door OVH, 2 Rue Kellermann, 59100 Roubaix, Frankrijk.


DE DIENST


Coxa Ltd, via www.onderdelen-kawasaki.nl, biedt een "Marketplace"-dienst aan en treedt daarom op als technisch tussenpersoon door kopers in contact te brengen met een of meer KAWASAKI-dealers.

Klik hier voor de contactgegevens van uw KAWASAKI-dealer.


DE INHOUD & VERANTWOORDELIJKHEID


Coxa Ltd stelt alles in het werk om de juistheid en actualisering van de informatie op www.onderdelen-kawasaki.nl te garanderen en behoudt zich het recht voor om de inhoud te allen tijde en zonder kennisgeving te wijzigen.

Ondanks alle zorgvuldigheid geeft Coxa Ltd geen enkele garantie voor de juistheid van de inhoud van www.onderdelen-kawasaki.nl en wijst elke verantwoordelijkheid af voor eventuele fouten.


JE PERSOONLIJKE GEGEVENS


U kunt www.onderdelen-kawasaki.nl bezoeken zonder dat u persoonlijke informatie over uzelf hoeft te verstrekken. Voor elke vraag of bestelling hebben we echter informatie nodig om uw vraag of bestelling te kunnen verwerken.

Voor meer informatie over het verzamelen van uw persoonlijke gegevens, zie ons Privacyverklaring.


COPYRIGHT


De volledige inhoud van www.onderdelen-kawasaki.nl, inclusief teksten, beelden, foto"s, domeinnamen, databanken, enz. is eigendom van Coxa Ltd. Deze inhoud wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten.

Elke gehele of gedeeltelijke reproductie van deze inhoud, op welke drager dan ook, is ten strengste verboden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Coxa Ltd.

www.onderdelen-kawasaki.nl valt onder de wetgeving van het Verenigd Koninkrijk en wordt deze geïnterpreteerd in overeenstemming met deze wetgeving.

Deze juridische informatie is beschikbaar in het Nederlands en in verschillende andere talen. In geval van twijfel is de Engelse versie relevant voor de interpretatie.


De Europese Commissie heeft een platform voor onlinegeschillenbeslechting opgericht om de onafhankelijke buitengerechtelijke beslechting van geschillen tussen consumenten en ondernemers in de Europese Unie overeenkomstig artikel 14 van Verordening (EU) nr. 524/2013 te vergemakkelijken. Het platform is toegankelijk door op onderstaande link te klikken

https://ec.europa.eu/consumers/odr

Het e-mailadres van de Verkoper is vereist op dit platform, klik hier om het te zien.

Wij gebruiken cookies op onze site om statistieken over bezoeken te verzamelen. Door te klikken op Ik accepteer of door verder te gaan op deze site accepteert u het gebruik van deze cookies.